O nama

 

Preduzeće ELOKS je porodična firma osnovana 1995.god. u Podunavcima, opština Vrnjačka Banja. Broj zaposlenih u preduzeću je 10 radnika. Površina proizvodnog prostora iznosi 350 m².

ELOKS se bavi izradom i ugradnjom aluminijumskih i PVC konstrukcija: prozora, vrata, fasada, izloga, kioska, ograda, itd. U svojoj proizvodnji ELOKS koristi provereno kvalitetne aluminijumske profile firme "Alumil", kao i druge profile po želji investitora. U arhitektonskoj plastici koriste se PVC profili renomirane nemačke firme "Rehau". U prozore i vrata ugrađuju se vrhunski okovi.

ELOKS obezbeđuje kvalitetnu ugradnju prozora i vrata svih oblika i boja. Nudimo trajnost i kvalitet svih proizvoda uz garanciju.

OSNOVNI PROGRAM

 

ELOKS izrađuje stolariju svih željenih dimenzija i oblika. Konstrukcije se izrađuju od aluminijumskih, PVC i kombinovanih drvo-aluminijum profila. U završnu obradu aluminijumskih profila spada eloksaža ili plastifikacija u bojama RAL karte, po želji naručioca. Ovi postupci omogućavaju otpornost na spoljne uticaje, kao i postojanost boja. U zavisnosti od funkcionalnih i estetskih potreba investitora raspolažemo širokom paletom stakala, različitih tipova i klasa.

DODATNI PROGRAM

U dodatnom programu ELOKS nudi aluminijumske roletne, rolo komarnike, aluminijumske žaluzine (grilje), itd. Izrađujemo i aluminijumske ograde, kioske i druge vrste aluminijumskih konstrukcija, kao što su polustrukturalne i strukturalne fasade.

Firma ELOKS daje i potrošačke kredite za REHAU PVC stolariju preko RAIFFEISEN BANK-e uz kamatu od 2,5%

 

 

www.000webhost.com